Spor Hukuku Enstitüsü Derneği (SHE) Dergisi – SPORLEX Yazılı Çalışmalara İlişkin Talep Duyurusu

2008 yılında kurulan SHED, spor hukuku alanında bugüne kadar meydana getirmiş olduğu kurumsal birikimlerini akademik çalışmalar ile desteklemek ve güncel konulardaki tartışmalara katkıda bulunmayı düşünen uygulamacı, akademisyen ve yazarları bir araya getirmek amacından yola çıkarak Sporlex dergisini kurma kararı almıştır.

Her alti ayda bir yayınlanacak olan Sporlex başta spor hukuku olmak üzere, spor sosyolojisi, spor yönetimi, spor ekonomisi ve spora ilişkin konulardaki yazılı çalışmalara, araştırmalara, uygulamadaki sorunlara çözüm önerisi içeren yazılara ve makalelere, karşılaştırmalı hukuk çalışmalarına, karar çevirilerine, ayrıca hukukçulara veya spor yöneticilerine uygulamada yol gösterebilecek pratik bilgilere yer vermeyi amaçlamaktadır.

2017 Şubat ayında ilk sayısı yayınlanacak olan Sporlex için yukarıda belirtilmiş olan türden çalışmaları olanların veya çalışma yapmayı düşünenlerin, dergimizin yayım koşulları ve yazım ilkelerine uygun hazırlanacak çalışmaları ile katkılarını beklediğimizi duyurmak isteriz. Yayım koşulları ve yazım ilkelerine www.sporhukuku.org.tr/sporlex adresinden ulaşılabilecektir.

Yayımlanması istenilen çalışmaların en geç 31 Ocak 2017 tarihine kadareditorsporlex@sporhukuku.org.tr veya ugmutlu@gmail.com adresine ulaştırılması gerekmektedir.

Saygılarımızla,

BAŞKAN ADINA,
Genel Sekreter
Av. Nil GÜVENÇ GÜRER
SPOR HUKUKU ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ